Meistä

Kun Itellan Asiakkuusmarkkinointi Oy lakkautti tulostus- ja postituspalveolunsa vuonna 2011, syntyi kiireen vilkkaa JP Postitus, jotta asiakkaiden postituksia voitiin jatkaa mahdollisimman kivuttomasti ja luoda työpaikkoja tekijöille. Vuosien varrella JP Postituksesta on kasvanut postituspalveluiden vankkumaton ammattilainen. Osaamme myös erityisen hyvin erilaisten tuotteiden painamisen sekä erilaisten osoiterekisterien hyödyntämisen. Pystymme melkein mihin vaan postitus- ja painotyöhön ja parhaita asioita onkin asiakkailta kuullut ”Hyvää työtä jälleen ja just sitä mitä tarvittiin!”

Ydinarvoihimme kuuluu vastuullisuus ja kunnioitus. Olemme ylpeitä meille myönnetyistä AAA luottoluokituksesta ja Kestomenestyjä sertifikaatista, sekä Suomen vahvimmat platinasta. Ne kertovat kyvystämme ja halustamme olla taloudellisesti vahva yritys, joka pitää huolta henkilökunnastaan ja on aidosti asiakkaan puolella.

Meille tärkeää on se, että meillä viihdytään. Ja niinhän meillä tehdään! Apeakin aamu kääntyy hymyksi, kun työpaikalla on hyvä porukka, jossa jokainen saa olla itsensä. Tällä porukalla saadaan aikaan ihmeitä, ammattitaidolla, mutta rennosti.