Kuoritus ja pakkaaminen

Tehdään materiaalisi postituksesta yhdessä vaivatonta! Autamme koko projektisi suunnittelussa alusta loppuun. Ulkoistamalla kuoritus- ja postituspalvelut JP Postitukselle säästät aikaa ja rahaa, sillä tuotamme lähetyksesi kerralla jakelun vaatimaan kuntoon. Meille sovitussa aikataulussa pysyminen on kunnia-asia, voit siis keskittyä olennaiseen postin kanssa hötkyilyn sijaan.

Kuoritamme lähes mitä tahansa, mm. kirjeet, esitteet, vihkot, lehdet ja kuvastot. Kuoritettavia liitteitä voi olla yksi tai useampia. Liitteet voivat olla myös personoituja. Kuoritus tapahtuu koneellisesti tai tarpeen vaatiessa pakkaamme materiaaleja myös käsin.

Koneellinen kuoritus

Materiaalin koneellinen käsittely on nopeaa ja edullista, liitteet voivat olla eri kokoisia ja mallisia. Kuoritamme koneellisesti mm. kirjeet, esitteet, vihot ja lehdet.

Toimimme materiaalin ehdoilla

Jos materiaali niin vaatii, kuoritamme käsin. Ammattilaisen tekemänä käsinkin kuoritus sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Erilaisten liitteiden, kuten kynien ja muiden mainoslahjojen pakkaaminen kuoreen onnistuu myös.

Muu pakkaus

Pakkaamme ja postitamme kaikenlaista materiaalia. Voit toimittaa meille myös valmiin materiaalin ja me hoidamme loput. Pakkaamme roll-upit, esitteet, kynät ja muut asiakaslahjat paketteihin tai laatikoihin niin, että ne kestävät vaativankin jakelun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous