Selvitä kysely- tai markkinointitutkimuksella kohderyhmäsi ajatukset ja tottumukset

Kyselytutkimukset auttavat sinua saamaan arvokasta tietoa kohderyhmästäsi. Toteutamme erilaiset markkinointi- ja kyselytutkimukset haluamallesi kohderyhmälle. Voimme esimerkiksi selvittää kuluttajien käytöstä ja tottumuksia, kokemuksia erilaisista tuotteista ja palveluista tai mielipiteitä vaikkapa jonkin tietyn asuinalueen hankkeista ja tarpeista.

Toimita meille aineisto, niin me lähetämme kyselyt postitse, keräämme tulokset ja toimitamme valmiin datan sähköisessä muodossa. Olemme mielellämme mukana myös tutkimuksen suunnitteluvaiheessa. Kysy lisää!

Näin markkinointi- tai kyselytutkimus toteutetaan

1

Voit toimittaa meille täysin valmiit kyselylomakkeet tai kysymykset, niin me rakennamme kohderyhmällesi lähetettävän lomakkeen 

2

Toimita meille vastaanottajien osoitteet (tarvittaessa saat meidän kauttamme myös osoiterekisterit) 

3

Tulostamme tutkimuksen materiaalit eli yrityksen logolla ja ilmeellä varustellut lomakkeet, liitteet ja kirjekuoret 

4

Postitamme kyselyt puolestasi 

5

Vastaanotamme palautuskuoret tai nettilomakkeet 

6

Käsittelemme vastaukset siten, että saat valmiin datan haluamassasi muodossa (xls, csv) 

Miksi kysely- tai markkinointitutkimus kannattaa teettää ammattilaisella?

Hyvin tehty kyselytutkimus tuottaa aidosti vertailukelpoista tietoa kohderyhmäsi käyttäytymisestä, kuten liikunnasta, ravitsemuksesta tai terveydestä. Tietoa voidaan käyttää päätöksenteon tukena tai osana laajempaa tutkimusta. Toteutamme kertaluonteiset kyselytutkimukset ja pitkät, monen vuoden seurantatutkimukset vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Markkinointitutkimukset ovat puolestaan erinomainen tapa selvittää, mitä yrityksesi kohderyhmä haluaa tai ajattelee. Säästät aikaa ja rahaa, kun jätät tutkimuksen suunnittelun ja toteutuksen ammattilaiselle.

Meillä on vuosien kokemus markkinointi- ja kyselytutkimusten tekemisestä. Haemme aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin ja kehitämme uusia tapoja tehdä työtämme entistä laadukkaammin, luotettavammin ja tehokkaammin. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Meiltä saat myös osoiterekisterit

Sinulla voi olla oma asiakasrekisteri, jolle kysely- tai markkinointitutkimus lähetetään. Jos valmista rekisteriä ei ole, keräämme sen puolestasi erilaisista tietokannoista.

Väestörekisterikeskuksen tiedoista kohderyhmän voi määritellä esimerkiksi iän, sukupuolen, lasten lukumäärän, paikkakunnan, asumismuodon tai rakennustietojen perusteella. Trafin rekisteristä löytyvät osoitteet liikenteeseen ja ajoneuvoihin liittyvään tutkimukseen.

Kyselytutkimus käyntiin jo muutamassa päivässä

JP Postitus on asiakaslähtöisesti ja joustavasti toimiva ammattilainen, jolta saat tarvittaessa kaiken suunnittelusta toteutukseen. Olemme tulostus-, paino– ja postitusalan kokenut konkari, joten voit luottaa siihen, että kyselytutkimuksen kaikki vaiheet toteutetaan korkealla laadulla.

Lähetä meille tarjouspyyntö tai ota yhteyttä soittamalla, niin käydää tarpeesi yhdessä läpi. Mikäli sinulla on valmis aineisto, saamme projektin käynnistettyä jo muutamassa päivässä. Kerro tarpeestasi, niin saat meiltä kustannustehokkaan tarjouksen!