Julisteiden painatus ja suurkuvatulosteet


Julisteiden painatus ja muut suurkuvatulosteet onnistuvat meiltä varmalla laadulla, vuosikymmenien kokemuksella.

Juliste on erinomainen keino napata ohikulkijan huomio. Jotta asiasi tulee selväksi, isolla paperille kannattaa valita nopealla vilkaisulla luettavia asioita. Valitse selkeä ja iskevä ulkoasu ja tule huomatuksi. Autamme tarvittaessa myös suurkuvatulosteiden suunnittelussa sekä muiden julisteiden painatuksessa.

Julisteet ovat erinomaista markkinointi- ja mainosmateriaalia. Tiesithän, että valmismittaiset A3, A2, A1 ja A0 julisteet eivät ole ainoa vaihtoehto? Julisteiden pituus on käytännössä rajaton (15000 mm) ja maksimileveys 1060 mm. Julisteiden painatus toteutetaan juuri sinun toiveidesi mukaan, valitse vain sopiva koko, aineisto ja saat näyttävät julisteesi nopealla toimituksella.

  • A3, A2, A1 ja A0
  • Max leveys 1060 mm
  • Max pituus 15000 mm

A-taulut ja kyltit

A-kyltit sisä- ja ulkotiloihin ovat erinomaisia tuotemainontaan, katumainontaan, tapahtumamarkkinointiin sekä opastukseen. A-taulut toimivat pysäyttävänä mainontakeinona ja saat viestisi varmasti perille. Toimita meille aineistot ja me toteutamme tarpeitasi vastaavat tuotteet!

  • Perus A-taulu 50 x 70 cm

Tilaa julisteiden painatus tai ota yhteyttä

Herättikö julisteiden painatus tai muiden suurtulosteiden valmistus kysymyksiä? Vastaamme kaikkiin julisteiden painatusta koskeviin kysymyksiinne. Olemme täällä asiakkaitamme varten ja neuvomme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa, tilaamisessa sekä aineistojen toimittamisessa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous julisteiden painatuksesta!