Digitointi asiantuntevalta toimijalta

Digitointi tarkoittaa asiakirjojen muuttamista sähköiseen muotoon, jotta niiden säilyttäminen ja käsittely on helpompaa ja turvallisempaa. Digitalisointi onnistuu kauttamme helposti ja kätevästi: toimita meille materiaalit niin me hoidamme loput!

Laadukas digitointi – Kysy lisää tai pyydä tarjous.

Digitointi pitää asiakirjat, dokumentit ja julkaisut tallessa

Dokumenttien digitointi muuttaa asiakirjat ja julkaisut digitaaliseen muotoon, jolloin ne on helpompi säilyttää ja ottaa jatkossa kätevästi uudelleen tarkasteltaviksi ja käsiteltäviksi. Nykyaikaisessa työympäristössä tärkeisiin asiakirjoihin saattaa olla tarve päästä käsiksi myös etänä, digitoimalla arkistot tämäkin on mahdollista.

Voit halutessasi hävittää fyysiset materiaalit kokonaan, ja säästät hylly- ja varastotilaa muuhun käyttöön. Digitointi varmistaa, että kaikki asiakirjat säilyvät sukupolvelta toiselle varmassa tallessa. Käsittelemme huolella arkaluontoisen sekä esimerkiksi kuluneen tai haurastuneen materiaalin. Digitoinnissa ulkoistaminen kannattaa vaikka tarvetta suurten arkistojen digitointiin ei olisikaan.

Digitointi onnistuu meiltä helposti ja laadukkaasti. JP Postituksella on paitsi ammattitaitoa myös erinomaiset laitteet, joilla varmistetaan digitoitujen materiaalien laatu. Ulkoistaminen kannattaa myös siksi, että säästätte omaa aikaanne. Yhteen mappiin mahtuu kolmisensataa paperia. Jos mappeja useita, skannaamiseen käytetty aika kasvaa hurjasti. Ulkoistamalla voitte käyttää aikaa digitoinnin sijaan siihen mikä on teille tärkeintä.

Vanhanaikainen arkisto voidaan korvata, kun apuna on digitointi.
Vanhat tilaa vievät arkistot siirtyvät digitoinnin avulla helposti digitaaliseen muotoon.

Digitoinnin teknisiä tietoja

  • Digitointi sisältää oletuksena julkaisun kannet ja sisukset sivu sivulta selattavina. Halutessasi kannet voidaan jättää pois lopullisesta julkaisusta ja julkaisusta voidaan digitoida vain haluamasi artikkelit.
  • Kaikki digitoitavat materiaalit eli asiakirjat, dokumentit ja julkaisut voidaan skannata automaattitunnistuksella, jolloin väri- ja mustavalkosivut tunnistetaan erikseen.
  • Skannatut materiaalit talletetaan arkistointikelpoisena PDF-A -muotoon, ja skannattuihin sivuihin lisätään tekstintunnistustiedot, jolloin materiaalista voidaan kopioida tekstiä sekä hakea sanoja tekstistä.
  • Koneellinen tekstintunnistus, jossa skannattuihin sivuihin lisätään tekstintunnistustiedot tekstintunnistusohjelman avulla.
  • Koneellisen tunnistuksen lisäksi materiaalia voidaan korjata digitoinnin yhteydessä käsin, jossa skannattu materiaali käydään sivu sivulta läpi tekstintunnistusohjelman avulla ja korjataan koneellisen tunnistuksen jäljiltä mahdollisesti jääneet virheet.

Toimita asiakirjat meille digitoitavaksi postittamalla

Digitointi kannattaa antaa ammattilaistemme hoidettavaksi. Voit toimittaa meille kaikki haluamasi paperit digitoitaviksi esimerkiksi kätevästi postittamalla. Me huolehdimme materiaalien skannaamisesta sekä niiden tallentamisesta koneellisesti tekstitunnistettuun ja arkistointikelpoiseen PDF-A muotoon.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous digitoinnista!