Asiakirjojen digitointi nopeasti ja korkealla laadulla

Säästä varastotilaa turhilta mapeilta ja paperilta digitoinnin avulla. Skannaamme kaikki paperiset asiakirjat, kuten pöytäkirjat, lehdet ja kuitit sähköiseen muotoon korkealla laadulla. Sähköiset asiakirjat pysyvät varmasti tallessa ja niitä on helppo selata myös etänä.

Digitointi onnistuu kauttamme helposti ja sovitulla aikataululla; toimita meille skannattavat materiaalit, niin me hoidamme loput! Palvelemme esimerkiksi yhdistyksiä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä ympäri Suomen.

Toimi näin, kun haluat digitoida asiakirjoja

1

Ota yhteyttä JP Postitukseen

2

Käydään yhdessä läpi, millainen aineisto on kyseessä

3

Lähetämme tarjouksen ja sovimme projektin aikataulusta

4

Sovimme asiakirjojen toimitustavasta

5

Paperiset asiakirjat skannataan digitaalisella skannerilla ja tallennetaan PDF-A-muodossa

6

Alkuperäisten asiakirjojen palautus tai hävitys

Digitointi pitää asiakirjat, dokumentit ja julkaisut tallessa

Dokumenttien digitointi muuttaa asiakirjat ja julkaisut digitaaliseen muotoon, jolloin niitä on helpompi säilyttää ja käsitellä. Nykyaikaisessa työympäristössä tärkeisiin asiakirjoihin saattaa olla tarve päästä käsiksi myös etänä, jolloin digitointi on ainoa ratkaisu. Voit halutessasi hävittää fyysiset materiaalit kokonaan.

Digitointi varmistaa, että asiakirjat säilyvät sukupolvelta toiselle varmassa tallessa. Käsittelemme huolella arkaluontoisen sekä esimerkiksi kuluneen tai haurastuneen materiaalin. Teemme tarvittaessa osan työstä käsin. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Teknisiä tietoja

checkmark

Digitoitu materiaali on sähköisessä, helposti selattavassa muodossa. Myös julkaisun kannet tai yksittäisiä artikkeleita voidaan muuttaa digitaaliseen muotoon.

checkmark

Asiakirjat, dokumentit ja julkaisut skannataan automaattitunnistuksella.

checkmark

Skannatut materiaalit talletetaan arkistointikelpoisena PDF-A -muotoon. Materiaalista voidaan kopioida tekstiä sekä hakea sanoja.

Digitointi mahdollistaa tehokkaamman tilan käytön. Vanhat tilaa vievät arkistot siirtyvät meillä helposti digitaaliseen muotoon
Vanhat tilaa vievät arkistot siirtyvät digitoinnin avulla helposti digitaaliseen muotoon.

Pyydä tarjous digitoinnista

Jätä asiakirjojen digitointi kokeneelle ammattilaiselle. Yhteen mappiin mahtuu kolmisensataa paperia, joten mikäli skannaat laajan arkiston itse, se vie paljon aikaa. Ulkoistamalla tämän työn voit itse keskittyä olennaiseen.

Meillä on myös modernit laitteet, joilla skannausjäljestä tulee varmasti laadukas. Toimintamme on tehokasta ja kanssamme on aina ilo työskennellä. Tuo sinäkin vanhat asiakirjasi nykyaikaan kustannustehokkaan ja luotettavan palvelumme avulla!

Meiltä saat myös laadukkaat painotuotteet, postituspalvelut ja kyselytutkimukset. Tutustu palveluihimme ja valitse ammattitaitoinen kumppani monenlaisiin tarpeisiin!