Digitointi

Asiantunteva digitointipalvelu

Dokumenttien digitointi tarkoittaa asiakirjojen muuttamista sähköiseen muotoon, jotta niiden säilyttäminen ja käsittely on helpompaa ja turvallisempaa. Esimerkiksi työpaikoilla kertyy helposti suuria määriä paperisia aineistoja, jotka säilytettäisiin paljon tehokkaammin digitaalisesti.

Digitalisointi onnistuu kauttamme helposti ja kätevästi: toimita meille materiaalit niin me hoidamme loput!

Voit halutessasi kysyä palvelustamme lisää tai pyytää suoraan tarjousta. Ota yhteyttä!

Pidä asiakirjat, dokumentit ja julkaisut tallessa digitoinnin avulla

Onko yrityksessäsi tai yhdistyksessäsi vanhoja asiakirjoja, dokumentteja tai julkaisuja viemässä turhaan hylly- ja varastotilaa? Tällöin digitointi on oivallinen ratkaisu: asiakirjat voidaan säilyttää turvallisesti niin, etteivät ne vie fyysistä tilaa.

Dokumenttien digitoiminen muuttaa asiakirjat ja julkaisut digitaaliseen muotoon, jolloin ne on helpompi säilyttää pienemmässä tilassa ja ne saadaan jatkossa kätevästi uudelleen tarkasteltaviksi ja käsiteltäviksi. Voit halutessasi hävittää fyysiset materiaalit kokonaan, ja säästät hylly- ja varastotilaa muuhun käyttöön. Digitoituna kaikki asiakirjat säilyvät sukupolvelta toiselle varmassa tallessa. Käsittelemme huolella arkaluontoisen sekä esimerkiksi kuluneen tai haurastuneen materiaalin.

Meiltä digitointi kokonaisvaltaisena palveluna! Teidän tehtäväksenne jää ainoastaan materiaalin toimittaminen meille: skannaamme ja tallennamme materiaalit koneellisesti tekstitunnistettavaan arkistointikelpoiseen PDF-A muotoon.

Pyydä tarjous!

Digitoiminen säästää hyllytilaa – mappikaappi ennen ja jälkeen digitointia.

Teknisiä tietoja

  • Digitoitu julkaisu sisältää oletuksena julkaisun kannet ja sisukset sivu sivulta selattavina. Halutessasi kannet voidaan jättää pois lopullisesta julkaisusta ja julkaisusta voidaan digitoida vain haluamasi artikkelit.
  • Kaikki digitoitavat materiaalit eli asiakirjat, dokumentit ja julkaisut voidaan skannata automaattitunnistuksella, jolloin väri- ja mustavalkosivut tunnistetaan erikseen.
  • Skannatut materiaalit talletetaan arkistointikelpoisena PDF-A -muotoon, ja skannattuihin sivuihin lisätään tekstintunnistustiedot, jolloin materiaalista voidaan kopioida tekstiä sekä hakea sanoja tekstistä.
  • Koneellinen tekstintunnistus, jossa skannattuihin sivuihin lisätään tekstintunnistustiedot tekstintunnistusohjelman avulla.
  • Koneellisen tunnistuksen lisäksi JP Postitus tarjoaa lisäpalveluna manuaalista korjausta, jossa skannattu materiaali käydään sivu sivulta läpi tekstintunnistusohjelman avulla ja korjataan koneellisen tunnistuksen jäljiltä mahdollisesti jääneet virheet.
  • Digitoitujen materiaalien toimitus muistitikulla tai sähköisesti.

Toimita asiakirjat meille digitoitavaksi postittamalla

Voit toimittaa meille kaikki haluamasi paperit digitoitaviksi esimerkiksi kätevästi postittamalla. Me huolehdimme materiaalien skannaamisesta sekä niiden tallentamisesta koneellisesti tekstitunnistettuun ja arkistointikelpoiseen PDF-A muotoon. Toimitamme materiaalit sinulle sähköisesti tai muistitikulla. Ota yhteyttä, niin kerromme, mitä digitointi tulee sinulle maksamaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!