Tulostuspalvelut joustavasti eri tarpeisiin  

Tulostuspalvelut tulevat tarpeeseen, kun tarvitset tuotteita omalla painatuksellasi. Tulostamme yrityksesi logolla ja graafisella ilmeellä varustetut kirjekuoret, kirjeet, laskut, tiedotteet, kortit ja lomakkeet. Toimita meille sähköinen aineisto, niin me hoidamme loput. Palvelemme erikokoisia yrityksiä ja yhdistyksiä ympäri Suomen. 

Tulostusmäärät vaihtelevat tavallisesti muutamasta sadasta yli kymmeniin ja satoihin tuhansiin. Hoidamme tarvittaessa koko palveluketjun aina materiaalien tulostamisesta postitukseen asti. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin kerromme, miten asiassa kannattaa edetä! Tulostuspalvelut hoituvat kauttamme helposti ja kätevästi.

Näin tulostuspalvelu toimii

1

Ota yhteyttä JP Postituksen ammattilaisiin

2

Käymme läpi tarpeesi ja annamme ehdotukset parhaaseen toteutukseen 

3

Toimitamme tarjouksen ja sovimme, millä aikataululla tulostuspalvelut toteutetaan

4

Aineiston toimitus sähköisessä muodossa 

Tulostuspalvelut eri tarpeisiin, sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille.
Tulostuspalvelut onnistuvat, kun asialla on JP Postitus.

Tulosteiden personointi 

Haluatko, että lähetyksesi huomataan? Personoimme tulostusmateriaaliin halutessasi esimerkiksi vastaanottajan nimen, osoitteen, kuvan tai allekirjoituksen. Myös postitusvalmiin materiaalin personointi onnistuu, olipa sitten kyseessä kirjekuoret, kuvastot, kortit tai lehdet.  

Myös useampi personoitu liite on mahdollista toteuttaa. Ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää! 

Tulostuspalvelut ja postitus haluamallasi aikataululla  

Aikataulutamme tulostuspalvelut tarpeidesi mukaan. Voimme tulostaa ja lähettää esimerkiksi asiakaskirjeet kuukausittain haluamillesi asiakkaille tai toteuttaa yhden suuremman projektin, jossa tulostamme ja lähetämme esimerkiksi tarjousesitteen tietylle kohderyhmälle kertapostituksena. 

Tulostuspalvelujen ja postituksen lisäksi meiltä saat kohderyhmääsi vastaavat osoiterekisterit. Pystymme siis kohdentamaan lähetyksen juuri sille kohderyhmälle, jonka haluat tavoittaa. 

Osaava toimija helpottaa yrityksesi toimintaa  

Kun hankit tulostuspalvelut oheispalveluineen osaavalta toimijalta, säästät aikaa ja rahaa. Luotettavan kumppanin avulla tulostus ja postitus hoituvat kätevästi oli tarpeesi mikä hyvänsä. 

Kun työ jää meidän hoidettavaksemme, sinä päätät ainoastaan aikataulutuksesta. Samalla säästyt tulostuslaitteiden, tulostustarvikkeiden sekä paperin hankinnalta.  

Tulostuspalvelun hyödyt

checkmark

Ammattitaitoinen tulostusjälki myös erikoistulosteissa  

checkmark

Saat käyttöösi kokeneet painoalan ammattilaiset  

checkmark

Ei tarvetta materiaalihankinnoille 

checkmark

Tulostusmateriaalin personointi 

checkmark

Saat kaikki palvelut samasta paikasta (esim. osoiterekisterit ja postituksen)  

checkmark

Säästät aikaa ja rahaa 

Ota yhteyttä tulostuspalveluiden ammattilaiseen 

Käytössämme on modernit tulostuslaitteet, joten voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta. Autamme sinua tarpeeseesi sopivien materiaalien ja paperin valinnassa, jotta saavutat laadukkaan lopputuloksen kustannustehokkaasti. 

Jos tarvitset luotettavaa tulostuspalvelua kertaluonteiseen tai jatkuvaan tulostustarpeeseen, ole yhteydessä JP Postituksen ammattilaisiin! Räätälöimme palvelun tarpeesi mukaan, jotta siitä on paras mahdollinen hyöty juuri sinulle. Olemme täällä palvelemassa sinua!  

JP Postitus tarjoaa kaikki tarvitsemasi palvelut aina painotuotteista osoiterekistereiden hankintaan, digitointiin ja suoramarkkinointiin asti.