Painotuotteet ja jälkikäsittelyt korkealla laadulla

Meiltä saat korkealaatuiset painotuotteet jokaiseen tarpeeseen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Saat esimerkiksi toiveitasi vastaavat esitteet, lehdet, julisteet, kuvastot, jäsenkortit ja suurkuvatulosteet.

Mikä onkaan tarpeesi, asiantuntijamme auttavat sinua. Myös erilaiset efektit, muotoon leikkaukset ja pinnoitukset onnistuvat meiltä. Autamme tarvittaessa myös suunnittelussa. Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun kaikilla tarvittavilla vaiheilla.

Nämä painotuotteet saat meiltä: 

Nämä efektit ja jälkikäsittelyt saat meiltä:

  • Taitto, nuuttaus ja perferointi
  • Kohdelakkaus
  • Foliointi ja laminointi
  • Muotoon leikkaus ja stanssaus
  • Liimasuljenta
  • Wiretys, nidonta ja liimasidonta
Esitteet, lehdet ja kuvastot

Meiltä saat laadukkaat tuotteet yksisivuisesta esitteestä satoja sivuja sisältävään lehteen. Painamme jäsenlehdet, tuotekatalogit, hinnastot ja asiakaslehdet. Tarjoamme kattavat erikoisefektit painotuotteillemme ja autamme sinua mielellämme myös tuotteiden painatuksen suunnittelussa.

Meillä on käytössämme Postin jakelun edellyttämä lajitteluohjelma. Yksi monista JP Postituksen eduista onkin se, että saat koko palvelun samasta paikasta. Tuotteen painatus, sidonta ja postitus onnistuvat meiltä vuosien kokemuksella.

LUE LISÄÄ »

Käyntikortit, jäsenkortit ja yritysten henkilökortit

Kauttamme saat käyntikortit ja jäsenkortit erilaisiin tarpeisiin sekä yritysten henkilökortit. Käyntikorteissa voidaan käyttää myös erilaisia efektejä, kuten lakkausta, silkillä laminointia tai muotoonleikkausta. Muoviset jäsenkortit ja yritysten henkilökortit voidaan toteuttaa myös yrityksen tai yhdistyksen graafisella ilmeellä sekä personoituna.

LUE LISÄÄ »

Suurkuvatulosteet, kuten julisteet, roll-upit ja A-taulut

Suurkuvatuotteet ovat näkyvä ja edullinen markkinointikeino niin yrityksille, myymälöille kuin tapahtuman järjestäjillekin. Valitse selkeä ja iskevä ulkoasu ja tule huomatuksi. Materiaaleina voivat olla kangas, paperi, erilaiset levyt ja taulut. Autamme tarvittaessa myös suurkuvatuotteiden suunnittelussa.

LUE LISÄÄ »

Jälkikäsittely ja efektit

Painotuotteille voidaan tehdä jälkikäsittely tai lisätä niihin jokin efekti.

Jälkikäsittelyitä ovat esimerkiksi perferointi eli repäisylinja, vihkonidonta tai liimasuljenta. Erilaisilla efekteillä voidaan korostaa sanomaa sekä luoda uniikkeja ja persoonallisia ilmeitä.

Voimme myös käsitellä painetun tuotteen kohdelakalla, jolloin pintaan saadaan tekstuuria ja elävyyttä. Folioinnilla tekstiin saadaan puolestaan metallinhohtoa. Muotoon stanssauksella painotuote leikataan tiettyyn muotoon.

LUE LISÄÄ »