Markkinointitutkimukset ammattitaidolla

Markkinointitutkimukset ovat erinomainen tapa selvittää, mitä yrityksesi kohderyhmä haluaa tai ajattelee. Meiltä saat halutessasi saat markkinointitutkimukset avaimet käteen -periaatteella: toimitat meille aineiston ja me hoidamme loput aina valmiiseen dataan asti.

Markkinointitutkimukset kokonaisvaltaisesti

Hoidamme markkinointitutkimukset ja niiden rutiinit puolestasi. Säästät oman yrityksesi aikaa ja rahaa.

Olemme mielellämme mukana myös tutkimuksen suunnitteluvaiheessa. Meillä on laaja kokemus tutkimusten suunnittelusta ja haemme aktiivisesti ratkaisuja asiakkaan ongelmiin. Yksinkertaisesti sanottuna, tiedämme mitkä jutut toimivat.

Tulostamme markkinointitutkimukset laadukkaasta materiaalista, sekä yrityksen logolla ja ilmeellä varustellut lomakkeet, liitteet ja kirjekuoret. Kuoritamme ja työstämme materiaalit automaattisesti Postin vaatimaan muotoon ja postitamme lähetykset puolestasi. Käsittelemme palautuskuoret ja vastauslomakkeet ja toimitamme datan sinulle haluamassasi muodossa.

Kertakyselyt ja seurantatutkimukset

Toteutamme sekä kertaluonteiset markkinointitutkimukset että monen kymmenen vuoden seurantakyselyt.

Oikea kohderyhmä tärkein markkinointitutkimuksen lähettämisessä

Asiakkaalla voi olla oma asiakasrekisteri, jolle tai jonka osalle markkinointitutkimukset lähetetään. Joskus valmista rekisteriä ei ole – JP Postitus auttaa osoiterekisterin poiminnassa.

Kuluttajarekisterit tarjoavat äärettömästi ratkaisuja markkinointitutkimukseen. Väestörekisterikeskuksen tiedoista kohderyhmän voi määritellä esim. iän, sukupuolen, lasten lukumäärän, paikkakunnan, asumismuodon tai rakennustietojen perusteella. Trafin rekisteristä löytyvät osoitteet liikenteeseen ja ajoneuvoihin liittyvään tutkimukseen.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – nopeaa ja laadukasta palvelua!


Harkitsetko markkinointitutkimuksen teettämistä? Tarvitsetko apua kyselyn suunnittelussa tai toteutuksessa? Ota meihin yhteyttä niin ratkaistaan asia yhdessä. Voit lähettää tiedustelun tai tarjouspyynnön myös lomakkeella.

JP Postitus – laadukkaat markkinointitutkimukset vankalla ammattitaidolla.

Markkinointitutkimukset