Postituspalvelut joustavasti ja ammattitaidolla

Jos etsit postituspalveluihin kokenutta kumppania, olet oikeassa paikassa! Pakkaamme, kuoritamme, osoitteistamme ja hoidamme postitukset joko kertaprojektina tai säännöllisesti sovitulla aikataululla.

Meidän kauttamme saat myös paino- ja tulostuspalvelut sekä kohderyhmäsi osoiterekisterit eli kaiken kätevästi samasta paikasta. Palvelemme valtakunnallisesti kaikenkokoisissa postitustarpeissa. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi, niin saat meiltä kustannustehokkaan tarjouksen!

Palvelumme:

1

Kirjeiden, korttien, lehtien ja kuvastojen tulostus ja postitus  

2

Kuvastojen ja lehtien kuoritus liitteillä tai ilman (esim. tuotenäytteet, asiakaslahjat yms.)  

3

Lehtien, kirjeiden, korttien, kuvastojen ja pakettien osoitteistaminen  

4

Asiakkaan materiaalin pakkaaminen laatikoihin tai paketteihin  

Postituspalvelut kustannustehokkaasti

Ulkoistamalla postituksen säästät aikaa ja rahaa. Autamme sinua valitsemaan kustannustehokkaimman postitustavan ja hoidamme tarvittaessa kaiken puolestasi aina esitteiden painamisesta lähtien.

Saat kauttamme kaikki palvelut, kuten materiaalien tulostamisen, liitteiden pakkaamisen, kuorituksen ja lähetyksen personoinnin. Onpa postitustarpeesi muutamasta sadasta satoihin tuhansiin kappaleisiin, me hoidamme homman. Rakennetaan yhdessä tehokas ja kohderyhmäsi tavoittava postitus!

Kuoritus ja pakkaaminen

Kuoritamme esimerkiksi kirjeet, esitteet, vihot, lehdet ja kuvastot kokeneesti. Materiaalin koneellinen käsittely on nopeaa ja edullista. Jos materiaali niin vaatii, kuoritamme sen käsin. Ammattilaisen tekemänä käsinkin kuoritus sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Pakkaamme ja postitamme kaikenlaista materiaalia tarpeesi mukaan. Pakkaamme esimerkiksi roll-upit, esitteet, kynät ja muut asiakaslahjat paketteihin tai laatikoihin niin, että ne kestävät vaativankin jakelun.

Markkinointi oikealle kohderyhmälle

Meidän kauttamme saat kätevästi myös kohderyhmääsi vastaavat osoiterekisterit, jolloin kohdistat esitteesi tai mainoksesi juuri oikeaan osoitteeseen. Hyödynnämme useita tietokantoja, joista tilaamme osoitteet toiveidesi mukaan esimerkiksi tietyn alueen tai asiakasprofiilin (ikä, sukupuoli, yrityksen toimiala) mukaan.

Lähetämme myös laskut puolestasi

Myös laskujen lähetys voidaan automatisoida helposti JP Postituksen avulla. Pystymme lähettämään laskut asiakkaillesi haluamallasi aikataululla, jotta sinun ei tarvitse huolehtia niiden lähetyksestä. Tällä tavalla aikaa säästyy, ja samalla saat varmuutta ja luotettavuutta laskujen lähettämiseen. Postitamme laskut ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

Postituspalvelut luotettavasti kokeneen kumppanin avulla

Jos kiinnostuit tehokkaista ja luotettavista postituspalveluista, ole yhteydessä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme. Hoidamme postituspalvelut luotettavasti alusta loppuun, jotta sinun työsi olisi helpompaa.

Meiltä saat myös laadukkaat paino– ja tulostuspalvelut kätevästi samasta paikasta. Olemme asiakaslähtöinen ja joustava kumppani, joten saat kauttamme aina parasta palvelua. Tehdään postituksestasi sujuvaa jo tänään!