Suoramarkkinointi nykyaikaisin menetelmin

Suoramarkkinointi eli suoramainonta voi olla joko osoitteetonta ilmaisjakelua tai osoitteellista mainontaa tai tiedotusta. Meillä suoramarkkinointi suunnitellaan juuri asiakkaan vaatimusten mukaan ja toteutus osataan ensiluokkaisesti!

Meiltä suoramarkkinointi taidolla ja kokemuksella! Saat koko tuotantoketjun alusta loppuun: suunnittelemme kanssasi oikean kohderyhmän oli kyse sitten ilmaisjakelusta tai osoitteellisesta markkinoinnista, poimimme kohderyhmän osoiterekisterin, tulostamme ja tuotamme suoramarkkinoinnissa käytettävät materiaalit sekä hoidamme kuorituksen ja postituksen.

Suoramarkkinointi osoitteella vai Kotisuora – osoitteeton jakelu?

Osoitteellinen suoramarkkinointi on vastaanottajan nimellä kohdistettua suoramainontaa. Tämä on helppo tapa saada yrityksellesi uusia asiakkaita tai viestittää jo olemassa oleville asiakkaillesi. Osoitteeton suoramarkkinointi puolestaan tavoittaa helposti ja nopeasti tietyn halutun alueen kaikki kuluttajat ja yritykset.

Osoitteeton suoramarkkinointi, eli jakelu, pystytään kohdistamaan asiakkaisiin postinumeron tarkkuudella. Jos sinun yrityksesi haluaa tavoittaa kaikki oman alueesi potentiaaliset asiakkaat, on osoitteeton suoramainonta sinulle erinomainen, kustannustehokas ratkaisu. Mainoksesi kilahtaa alueen jokaiseen postilaatikkoon, ja tavoitat ison asiakasryhmän sovittuna aikana pienillä kustannuksilla, kun sinulla on käytössäsi laadukas suoramarkkinointi.

Kohdennettu suoramarkkinointi on erinomainen tehokeino
Kohdennetun suoramarkkinoinnin ansiosta voit lähettää esitteet haluamallesi kohdeyleisölle.
Suoramarkkinointi vie viestisi perille.
Suoramarkkinoinnin avulla voit postittaa esimerkiksi esitteet sutjakasti.

Suoramarkkinointi on helppo rajata tiettyyn kohderyhmään

Suoramarkkinointi voidaan rajata helposti tiettyyn kohderyhmään, jotta saisit yhteydenottoja haluamiltasi asiakasryhmiltä. Profiloimalla asiakasrekisterisi, analysoimalla tyypillisen asiakkaasi tai tietyn palvelun käyttäjän, voit rajata suoramarkkinoinnin kohderyhmäsi erittäin tarkasti. Poimimme asiakasprofiilisiasi vastaavat kohteet osoiterekistereistä, mm. väestörekisteri, yritysrekisteri, ajoneuvorekisteri.

Suoramarkkinoinnin toimintakriteereinä voivat olla mm. sukupuoli, ikä, asuinalue, asuinmuoto, muuttoajankohta, autonmerkki, -malli, auton katsastusaika, onko lapsia vai ei, mökinomistaja… Yrityksissä kriteerit ovat mm. toimiala, liikevaihto, henkilöstön määrä, alue. Suoramarkkinointi tavoittaa asiakkaasi helposti ja kohdennetusti.

Kumpi tahansa onkaan tarpeisiisi sopivampi tapa, me autamme, kun tavoitteenasi on onnistunut suoramarkkinointi!

Suoramarkkinointi kokonaisena ketjuna yhdeltä toimijalta

Suoramarkkinointi kaikkine vaiheineen meiltä, helposti yhdestä paikasta. Palvelumme on kätevä ja kustannustehokas! Suunnittelemme kanssasi kohderyhmän ja muokkaamme sitä tarvittaessa, tuotamme aineiston, kuoritamme ja postitamme. Kun haluat asiantuntevaa ja mutkatonta palvelua, ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous.

Suoramarkkinointi ja sen materiaalit voivat olla hyvinkin monimuotoisia ja niissä voidaan käyttää erilaisia tehokeinoja, kuten muotoonleikatut kortit. Ole siis yhteydessä, jos asiakkaat tehokkaasti tavoittava suoramarkkinointi kiinnostaa!

Saat meiltä myös painopalvelut, kuten lehtien ja esitteiden painatuksen!


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


Suoramarkkinointi