Nykyaikainen suoramarkkinointi

Suoramarkkinointi eli suoramainonta voi olla joko osoitteetonta ilmaisjakelua tai osoitteellista mainontaa tai tiedotusta. Meillä suoramarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus osataan!

Meiltä saat suoramarkkinoinnin koko ketjun alusta loppuun: suunnittelemme kanssasi oikean kohderyhmän, oli kyse sitten ilmaisjakelusta tai osoitteellisesta markkinoinnista, poimimme kohderyhmän osoiterekisterin, tulostamme ja tuotamme suoramarkkinoinnissa käytettävät materiaalit sekä hoidamme kuorituksen ja postituksen.

Osoitteellinen suoramarkkinointi vai Kotisuora – osoitteeton jakelu?

Osoitteellinen suoramarkkinointi on vastaanottajan nimellä kohdistettua suoramainontaa. Tämä on helppo tapa saada yrityksellesi uusia asiakkaita tai viestittää jo olemassa oleville asiakkaillesi. Osoitteeton suoramarkkinointi puolestaan tavoittaa helposti ja nopeasti tietyn halutun alueen kaikki kuluttajat ja yritykset.

Osoitteeton suoramarkkinointi, eli jakelu, pystytään kohdistamaan asiakkaisiin postinumeron tarkkuudella. Jos sinun yrityksesi haluaa tavoittaa kaikki oman alueesi potentiaaliset asiakkaat, on osoitteeton suoramainonta sinulle erinomainen, kustannustehokas ratkaisu. Mainoksesi kilahtaa alueen jokaiseen postilaatikkoon ja tavoitat ison asiakasryhmän sovittuna aikana pienillä kustannuksilla.

Profiloimalla asiakasrekisterisi, analysoimalla tyypillisen asiakkaasi tai tietyn palvelun käyttäjän, voit rajata suoramarkkinointikohderyhmäsi erittäin tarkasti. Poimimme asiakasprofiilisiasi vastaavat kohteet osoiterekistereistä, mm. väestörekisteri, yritysrekisteri, ajoneuvorekisteri. Poimintakriteereinä voivat olla mm. sukupuoli, ikä, asuinalue, asuinmuoto, muuttoajankohta, autonmerkki, -malli, auton katsastusaika, onko lapsia vai ei, mökinomistaja… Yrityksissä kriteerit ovat mm. toimiala, liikevaihto, henkilöstön määrä, alue. Suoramarkkinointi tavoittaa asiakkaasi helposti ja kohdennetusti.

Kumpi tahansa onkaan tarpeisiisi sopivampi tapa, me autamme!

Suoramainonnan koko ketju yhdeltä toimijalta

Meiltä saat koko suoramarkkinoinnin yhdestä paikasta – helppoa ja kustannustehokasta. Suunnittelemme kanssasi kohderyhmän ja muokkaamme sitä tarvittaessa, tuotamme aineiston, kuoritamme ja postitamme. Kun haluat asiantuntevaa ja mutkatonta palvelua, ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous.

Ps. Suoramarkkinointimateriaalit voivat olla hyvinkin monimuotoisia ja niissä voidaan käyttää erilaisia tehokeinoja, kuten muotoonleikatut kortit.Suoramarkkinointi