Nykyaikainen suoramarkkinointi

Suoramarkkinointi eli suoramainonta voi olla joko osoitteetonta ilmaisjakelua tai osoitteellista mainontaa tai tiedotusta. JP Postitus on postitus-, markkinointi- ja digipainotalo Turussa, jolla on runsaasti kokemusta suoramarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Meiltä saat suoramainonnan koko ketjun alusta loppuun: suunnittelemme kanssasi oikean kohderyhmän, oli kyse sitten ilmaisjakelusta tai osoitteellisesta markkinoinnista, poimimme kohderyhmän osoiterekisterin, tulostamme ja tuotamme materiaalit sekä hoidamme kuorituksen ja postituksen.

Osoitteellinen suoramarkkinointi

Osoitteellinen suoramarkkinointi on vastaanottajan nimellä kohdistettua suoramainontaa. Tämä on helppo tapa saada yrityksellesi uusia asiakkaita tai viestittää jo olemassa oleville asiakkaillesi.

Kotisuora – osoitteeton jakelu

Osoitteeton suoramarkkinointi tavoittaa helposti ja nopeasti tietyn halutun alueen kaikki kuluttajat ja yritykset. Osoitteeton jakelu pystytään kohdistamaan asiakkaisiin postinumeron tarkkuudella. Jos sinun yrityksesi haluaa tavoittaa kaikki oman alueesi potentiaaliset asiakkaat, on osoitteeton suoramainonta sinulle erinomainen, kustannustehokas ratkaisu. Mainoksesi kilahtaa alueen jokaiseen postilaatikkoon ja tavoitat ison asiakasryhmän sovittuna aikana pienillä kustannuksilla.

Suoramarkkinoinnilla hankit uusia asiakkaita ja sitoutat nykyisiä

Profiloimalla jo olemassa olevan asiakasrekisterisi, analysoimalla tyypillisen asiakkaasi tai tietyn palvelun käyttäjän, voit rajata suoramarkkinointikohderyhmäsi erittäin tarkasti. Poimimme asiakasprofiilisiasi vastaavat kohteet osoiterekistereistä, mm. väestörekisteri, yritysrekisteri, ajoneuvorekisteri. Poimintakriteereinä voivat olla mm. sukupuoli, ikä, asuinalue, asuinmuoto, muuttoajankohta, autonmerkki, -malli, auton katsastusaika, onko lapsia vai ei, mökinomistaja… Yrityksissä kriteerit ovat mm. toimiala, liikevaihto, henkilöstön määrä, alue.
Kysy lisää!

Helpointa on myydä tuotteita tai palvelua jo olemassa oleville asiakkaillesi.
Suoramamarkkinointi tavoittaa asiakkaasi helposti ja kohdennetusti.

Tutustu referensseihimme »

Tehokkuutta on helppo mitata

Suoramarkkinoinnin teho on helposti mitattavissa. Markkinointimateriaalissa voi olla palauteosio tai tarjouskoodi, jonka avulla on helppo seurata markkinoinnin tehoa. Suoramainontaa voidaan testata ja käyttää sen mukaisesti vain toimivaa konseptia.

Suoramainonnan koko ketju yhdeltä toimijalta

Me JP Postituksessa olemme suoramainonnan ammattilaisia. Meiltä saat koko ketjun yhdestä paikasta – helppoa ja kustannustehokasta. Suunnittelemme kanssasi kohderyhmän ja muokkaamme sitä tarvittaessa, tuotamme aineiston, kuoritamme ja postitamme. Kun haluat asiantuntevaa ja mutkatonta palvelua, ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous.

Miksi tilata suoramarkkinointi meiltä?

  • Hinta-laatusuhteemme on loistava.
  • Pidämme lupauksemme – lasku on aina se mitä on sovittu.
  • Olemme luotettava ja asiantunteva yhteistyökumppani, jolla on monen kymmenen vuoden kokemus suoramarkkinoinnista.

Ps. Suoramarkkinointimateriaalit voivat olla hyvinkin monimuotoisia ja niissä voidaan käyttää erilaisia tehokeinoja, kuten muotoonleikatut kortit.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – kun haluat olla hyvin näkyvä!


Suoramarkkinointi