Me JP Postituksessa pidämme tärkeänä luotettavuutta. Tästä viestii myös meille myönnetyt AAA luottoluokitus ja Menestyjä sertifikaatti. Olemme luokituksesta syystäkin ylpeitä!

Vuosittain myönnettävän AAA-luokituksen voivat saada yritykset, joilla on erityisen vahvat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. AAA-luottoluokkaan kuuluu tällä hetkellä 2,3 % kaikista suomalaisista yrityksistä (Bisnode*). Luokituksen myöntäjä on AAA-yritysreittauksen kehittäjä, luottotietoyritys Bisnode Finland Oy. Vuosittain myönnettävä AAA-luottoluokitus perustuu Bisnode Oy:n jatkuvapäivitteiseen luottoluokitusjärjestelmään. Keräämällä ja analysoimalla toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat erinomaiset talouden tunnusluvut, ei maksuhäiriöitä, positiivinen yritystausta sekä riittävä toiminnan volyymi.

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani

Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, jotka ovat meille kunnia-asia: 

  • Osaava yritysjohto
    Omistautunut henkilökunta
    Tehokkaat prosessit
    Asiakkaan ymmärtäminen

Lue lisää luottoluokituksen kriteereistä