LUOTTOLUOKITUS JA SERTIFIKAATIT LUOTETTAVUUDEN MERKKINÄ

Me JP Postituksessa pidämme tärkeänä luotettavuutta. Tästä viestii myös meille myönnetyt AAA luottoluokitus, Asiakastiedon Suomen vahvimmat platina ja Kauppalehden Kestomenestyjä -sertifikaatit. Olemme näistä syystäkin ylpeitä! Näiden lisäksi olemme rekisteröityneet Luotettavaksi Kumppaniksi, joka on Vastuu Groupin sähköinen palvelu.

Vuosittain myönnettävän AAA-luokituksen voivat saada yritykset, joilla on erityisen vahvat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. AAA-luottoluokkaan kuuluu tällä hetkellä 2,3 % kaikista suomalaisista yrityksistä (Bisnode*). Luokituksen myöntäjä on AAA-yritysreittauksen kehittäjä, luottotietoyritys Bisnode Finland Oy. Vuosittain myönnettävä AAA-luottoluokitus perustuu Bisnode Oy:n jatkuvapäivitteiseen luottoluokitusjärjestelmään. Keräämällä ja analysoimalla toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat erinomaiset talouden tunnusluvut, ei maksuhäiriöitä, positiivinen yritystausta sekä riittävä toiminnan volyymi.

Lue lisää AAA luottoluokituksesta

Kauppalehden Kestomenestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani.

Kestomenestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, jotka ovat meille kunnia-asia: 

  • Osaava yritysjohto
    Omistautunut henkilökunta
    Tehokkaat prosessit
    Asiakkaan ymmärtäminen

Lue lisää Menestyjä-sertifikaatista

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Lue lisää Suomen Vahvimmat -sertifikaatista

Lue lisää Luotettavasta Kumppani -tunnuksesta