Tulostuspalvelut

Kaikki tulostuspalvelut yhden katon alta: tulostamme yrityksen logolla ja graafisella ilmeellä varustellut kirjekuoret, kirjeet, laskut, tiedotteet, kortit ja lomakkeet. Toimitat meille vain sähköisen aineiston ja me hoidamme loput. Tarvittaessa voit hakea valmiita suunnittelupohjia avuksesi täältä.

Jos sinulla on jo postitettava materiaali valmiina, ei ongelmaa, niiden personointi, esimerkiksi osoitteen tulostus eli inkkaus kirjekuoriin, kuvastoihin, kortteihin tai lehtiin onnistuu myös.

Meiltä saat tulostuspalvelut valtankunnallisesti – laadukkaasti ja edullisesti.

Tulostuspalvelut pieneen ja suureen tarpeeseen

Tulostusmäärät vaihtelevat muutamasta sadasta yli kymmeniin ja satoihin tuhansiin. Tarvittaessa hoidamme laskutulostuksesi ja -postituksesi vaikka päivittäin. Hoidamme kaikki postitus- ja tulostuspalvelut tarkkuudella, aikataulussa ja luotettavasti.

Tulostus ja postitus

Monesti tulostukseen liittyy myös muita työvaiheita, esimerkiksi materiaalin kuoritus, osoitteistus ja postitus. Meiltä saat koko palveluketjun yhdestä paikasta. Toisaalta jos tarvitset vain tulostuspalvelua, onnistuu tietysti sekin.

Materiaalin personointi

Haluatko, että lähetyksesi huomataan? Personoimme tulostusmateriaaliin vastaanottajan nimen, osoitteen, kuvan tai allekirjoituksen, mitä vain, jopa 70 cm pitkälle paperille kaksipuoleisena. Vain mielikuvitus on rajana.

Jälkikäsittely

Taitto, nuuttaus, stanssaus, perforointi, foliointi, laminointi ja liimasuljenta, kaikki nämä hoituvat meillä saman katon alla. Meiltä saat monipuoliset tulostuspalvelut, jälkikäsittelyn, materiaalin kuorituksen ja postituksen yhdeltä toimijalta – helppoa ja mutkatonta. Toimita meille sähköinen aineisto, ja me hoidamme sen vankalla ammattitaidolla vastaanottajalle asti.

Tulostuspalvelut

Digipainotuotteet

Tarvitsetko käyntikortteja, esitteitä, lehtiä, kuvastoja, hinnastoja, suurkuvatulosteita tai muita painotuotteita? Me autamme. Olemme nykyaikainen digipaino ja meiltä saat kaikki painomateriaalit edullisesti laadusta tinkimättä. Kapasiteettimme mahdollistaa suurienkin erien nopean toimituksen.

Meiltä saat korkeatasoiset esittely- ja mainosmateriaalit: A-taulut/kyltit, julisteet, banderollit, flyerit ja roll upit telineellä tai ilman.

JP Postitus – henkilökohtaista ja asiantuntevaa tulostuspalvelua

JP Postitus on postitus-, tulostus- ja digipainotalo, joka hoitaa kaikki postitus- ja tulostuspalvelut ja kaikki niihin liittyvät asiat vaivatta ja luotettavasti.

Onko sinulla iso tai pieni tulostustarve? Onko kyse yhdestä erästä vai pitkäkestoisesta sopimuksesta? Mietitään yhdessä mikä on paras tulostus- ja postitusratkaisu juuri sinulle.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – kun haluat olla hyvin näkyvä!!


JP Postitus – painava kumppani!

Tulostuspalvelut