Kyselytutkimukset ammattitaidolla

Toteutamme kyselytutkimukset vuosien kokemuksella alusta loppuun. Saat tutkimukset halutessasi avaimet käteen -periaatteella. Konsultoimme sinua tutkimuksen suunnittelussa ja tulostamme sekä kuoritamme materiaalit. Me myös postitamme tutkimukset itsenäisesti, vastaanotamme palautteet, tallennamme vastaukset ja lähetämme asiakkaalle lopuksi analysointivalmiin datan asiakkaan haluamassa muodossa (xls, csv).

Hyvin tehdyt kyselytutkimukset tuottavat aidosti vertailukelpoista tietoa, jota voidaan käyttää päätöksenteon tukena tai osana laajempaa tutkimusta. Vääristymien välttämiseksi tehtävän toteuttamisessa kannattaa aina käyttää apuna alan kokenutta ammattilaista.

Kertaluonteiset seuranta- ja kyselytutkimukset

Toteutamme kertaluonteiset kyselytutkimukset ja pitkät, monen kymmenen vuoden seurantatutkimukset vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Teemme myös markkinointitutkimukset sekä vaalipostitukset.

Kyselytutkimuksen suunnittelu

Meillä on kymmenien vuosien kokemus kyselytutkimuksien suunnittelusta ja tiedämme mitkä asiat toimivat parhaiten. Haemme aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin ja kehitämme uusia tapoja tehdä työtämme entistä laadukkaammin, luotettavammin ja tehokkaammin.

Tulostus, kuoritus ja postitus

JP Postitus hoitaa kyselytutkimuksen materiaalien tulostuksen: tulostamme yrityksen logolla ja ilmeellä varustellut kyselylomakkeet, liitteet ja kirjekuoret. Meillä on käytössämme nykyaikaisimmat tulostus- ja digipainolaitteet.

Koneellisessa kuorituksessa voimme kuorittaa useita personoituja liitteitä samalle vastaanottajalle samaan kuoreen.

Vastausten/palautteen käsittely

Me käsittelemme palautuvat kuoret, avaamme ne ja tallennamme kyselytutkimuksen vastaukset optisesti haluamaasi muotoon (tarvittaessa myös tallennamme vastaukset käsin) ja saat käyttöösi valmiin datan analysoitavaksi. Tämä tekee yhteistyöstä helppoa ja jouhevaa sekä säästää aikaa.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – suoritamme kyselytutkimukset huolellisesti ja laadukkaasti!


Harkitsetko kyselytutkimuksen teettämistä? Tarvitsetko apua suunnittelussa tai kyselyn toteutuksessa? Ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä, mikä on paras ratkaisu juuri sinulle.

JP Postitus – laadukkaat ja personoidut kyselytutkimukset vankalla ammattitaidolla.

Kyselytutkimukset