Esitteiden painatus ja lehden painatus

Lehden painatus ja esitteiden painatus kuuluu JP Postituksen osaamisen ytimeen. Tulostamme ja painamme laadukkaat tuotteet yksisivuisesta, yksipuolisesta esitteestä monisatasivuiseen lehteen: jäsenlehdet, tuotekatalogit, hinnastot ja asiakaslehdet. Tarjoamme kattavat erikoisefektit painotuotteille ja autamme sinua mielellämme myös esitteiden painatuksen suunnittelussa. Varmistamme myös, että lehden ja esitteiden painatuksessa huomioidaan, että tuotteesi on Postin jakelun vaatimusten mukainen.

Meillä on käytössämme Postin jakelun edellyttämä lajitteluohjelma. Esitteiden painatus onnistuu meiltä siis näppärästi, mutta saat myös tarvittaessa jakelun esitteille tai lehdille!

Saat meiltä erilaiset painotuotteet kuten

1

yksisivuiset ja monisivuiset esitteet ja flyerit

2

ikkuna-, haitaritaitetut sekä käärien taitetut esitteet

3

nidotut esitteet ja lehtiset

4

nidotut ja liimasidotut lehdet

5

rahtikirjat ja blokit

6

erikoisefektein ja jälkikäsiteltynä

7

personoituna suoraan Postin jakeluun tai sinulle toimitettuna

Lehden ja esitteiden painatus voi hyödyntää erikoistehosteita!

Lehden ja esitteiden painatus on prosessi, jossa voidaan käyttää erilaisia tehosteita ja erikoisefektejä näyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi. Tarjoamme esimerkiksi seuraavanlaisia erikoisefektejä:

  • Laminointi
  • Foliointi (metallihohtoväri) tiedotteet, kortit ja lomakkeet
  • Muotoonleikkaus (stanssaus)
  • Repäisylinja (perferointi)
  • Kohdelakkaus
Kohdelakkauksella voidaan luoda eläviä ja kosketettavia pintoja esimerkiksi esitteiden painatuksessa. Lehden painatus ja esitteiden painatus onnistuu, kun asialla on alan osaava ammattilainen. Esitteiden painatus tulee tarpeeseen, kun haluat jakaa esitteitä kohderyhmällesi. Lehden painatus tulee kyseeseen, kun haluat joko pienen sarjan lehtiä tai suuremman painoksen.

Esitteiden painatus on taitolaji, jossa voi käyttää erilaisia menetelmiä

Ylläolevan kuvan vesipisarat on tehty jälkikäsittelemällä painettu tuote kohdelakalla. Pinta näyttää elävältä ja pisarat tuntuvat kosketettaessa. Erikoisefektejä voi käyttää esimerkiksi esitteiden painatuksessa.

Foliointi eli metallihohto (kulta tai hopea) on loistava tehokeino: teksti, tekstin osa tai vaikka kuva saadaan folioinnilla hyvin näyttäväksi!

Muotoonstanssatut lisäkannet ovat erinomainen tehokeino esimerkiksi, kun tavoitteena on näyttävä esitteiden painatus, niiden avulla saadaan aikaan persoonallinen painotuote. Esitteiden painatus onnistuu kaiken kokoisille esitteille, joten pystyt suunnittelemaan juuri tarkoitukseesi sopivan esitteen.

Paperi valitaan myös aina käyttötarkoituksen mukaisesti – kysy lisää, me autamme paperin valinnassa, oli kyseessä sitten lehden tai esitteiden painatus.

Esitteiden painatus ja jakelu

Esitteiden painatus onnistuu kauttamme kätevästi. Voit käyttää tarvittaessa valmiita suunnittelupohjiamme, joista löydät yleisimmät taittomallit esitteisiin, flyereihin, kortteihin ja monisivuisiin kirjeisiin. Lue lisää aineiston toimittamisesta »

Muistathan tarkistaa meiltä viimeisimmät ohjeet esitteiden painatukseen ja Postin jakeluun liittyen. Pelkästään pienillä paperimuutoksilla sekä esimerkiksi oikein taitetulla ja liimasuljetulla tuotteella säästät jakelukustannuksissa. Varmista myös, että tuotteessasi on oikeat merkinnät ja Postin vaatimat koodit jakelua varten. Autamme mielellämme, jos esitteiden painatus herättää kysymyksiä, ja tarvittaessa avustamme myös suunnittelussa.

Lehden painatus ja sidonta

Meiltä onnistuu laadukas lehden painatus aina muutaman sivun lehtisestä paksuun katalogiin asti. Lehdet voidaan toimittaa vihkotettuna, liimasidottuna tai wiretettynä. Lisäksi voimme personoida pieniä jäsenlehtiä, sillä saamme lehden vastaanottajalistan ja voimme lisätä lehteen vaihtuvaa tietoa digipainon kautta. Se on erittäin kustannustehokasta!

Lehden painatus – lehden min ja max koko:

  • min 75 x 120 mm
  • max 350 x 304 mm

Kysy lisää tai pyydä tarjous lehtien ja esitteiden painatuksesta

Ota yhteyttä ja tilaa laadukas esitteiden painatus tai lehden painatus. Annamme sinulle tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen alamme töihin. Kerromme mielellämme lisää ja autamme myös tarvittaessa suunnittelussa! Esitteiden painatus onnistuu paremmin kuin laadukkaasti meiltä!