Esitteiden painatus ja lehden painatus

JP Postituksen osaamisen ytimeen kuuluvat ammattitaitoinen esitteiden painatus ja lehden painatus. Tulostamme ja painamme laadukkaat tuotteet yksisivuisesta, yksipuolisesta esitteestä monisatasivuiseen lehteen: jäsenlehdet, tuotekatalogit, hinnastot ja asiakaslehdet. Tarjoamme kattavat erikoisefektit painotuotteille ja autamme sinua mielellämme myös suunnittelussa. Varmistamme myös, että tuotteesi on Postin jakelun vaatimusten mukainen.

Meillä on käytössämme Postin jakelun edellyttämä lajitteluohjelma.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!


Saat meiltä esimerkiksi seuraavat painotuotteet:

 • Yksisivuiset ja monisivuiset esitteet ja flyerit
 • Käärien taitetut esitteet
 • Ikkunataitetut esitteet
 • Haitaritaitetut esitteet
 • Nidotut esitteet ja lehtiset
 • Nidotut ja liimasidotut lehdet
  • Laminoituna ja/tai folioituna
  • Personoituna suoraan Postin jakeluun tai sinulle toimitettuna


Meiltä onnistuu ammattitaitoinen lehden painatus ja esitteiden painatus, mutta sen lisäksi saat kauttamme kätevästi myös erilaiset postitus– ja kuorituspalvelut.


Esitteiden painatus ja lehden painatus

Esitteissä ja lehdissä erikoisefektit huomataan!

Lehden ja esitteiden painatuksissa voidaan käyttää myös erilaisia tehosteita ja erikoisefektejä näyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi. Tarjoamme esimerkiksi seuraavanlaisia erikoisefektejä:

 • Laminointi
 • Foliointi (metallihohtoväri) tiedotteet, kortit ja lomakkeet
 • Muotoonleikkaus (stanssaus)
 • Repäisylinja (perferointi)
 • Kohdelakkaus

Painotuote voidaan laminoida eli pinnoittaa. Näin esimerkiksi esitteestä tehdään kestävä ja kiiltävä.

Kysy erikoisefekteistä ottamalla yhteyttä!

Esimerkki kohdelakkauksesta kuvassa.

Foliointi eli metallihohto on loistava tehokeino: tekstiä, tekstin osaa tai vaikka kuvaa saadaan folioinnilla hyvin näyttäväksi! Huom. Metallihohdon ei tarvitse välttämättä olla hopeaa tai kultaa, vaan se voidaan toteuttaa kaikissa väreissä, esimerkiksi sinisenä tai mustana.

Muotoonstanssatut lisäkannet ovat myös erinomainen tehokeino, jolla saadaan aikaan persoonallinen painotuote.

Paperi valitaan myös aina käyttötarkoituksen mukaisesti – kysy lisää, me autamme paperin valinnassa.

Miten erikoisefektit suunnitellaan ja merkitään painoaineistoon?

Miten erikoisefektit suunnitellaan ja merkitään painoaineistoon?

Kuvassa laminointi-, foliointi- ja kohdelakkausohje graafikolle. Katso myös muut ohjeet painoaineistolle »


Esitteiden painatus ja jakelu

Esitteiden painatus onnistuu kauttamme kätevästi. Voit käyttää tarvittaessa valmiita suunnittelupohjiamme, joista löydät yleisimmät taittomallit esitteisiin, flyereihin, kortteihin ja monisivuisiin kirjeisiin. Lue lisää aineiston toimittamisesta »

Muistathan tarkistaa meiltä viimeisimmät ohjeet esitteiden painatukseen ja Postin jakeluun liittyen. Pelkästään pienillä paperimuutoksilla sekä esimerkiksi oikein taitetulla ja liimasuljetulla tuotteella säästät jakelukustannuksissa. Varmista myös, että tuotteessasi on oikeat merkinnät ja Postin vaatimat koodit jakelua varten. Autamme mielellämme esitteiden painatukseen liittyvissä kysymyksissänne ja tarvittaessa myös suunnittelussa.


Lehden painatus ja sidonta

Meiltä onnistuu myös laadukas lehden painatus aina muutaman sivun lehtisestä paksuun katalogiin asti. Lehdet voidaan toimittaa vihkotettuna, liimasidottuna tai lankasidottuna. Lisäksi voimme personoida pieniä jäsenlehtiä, sillä saamme lehden vastaanottajalistan ja voimme lisätä lehteen vaihtuvaa tietoa digipainon kautta. Se on erittäin kustannustehokasta!

Lehden painatus, mitat:

 • min 75×120 mm
 • max 350 x 304 mm

Miten tilaan esitteitä tai muita painotuotteita?

Pyydä meiltä tarjous esitteiden painatus- tai lehden painatustyöstä verkkosivujen kautta, sähköpostilla –myynti@jppostitus.fi tai soittamalla numeroon 010 2812 777. Aineistot voi toimittaa meille esimerkiksi pdf-muodossa (linkki aineistojen toimitusohjeeseen), osoitteet salattuna ja suojattuna. Meiltä onnistuu myös postitus tarvittaessa!

Kannattaa varmistaa meiltä tilausvaiheessa myös Postin viimeisimmät käytännöt (paino ja esitteen/lehden mitat), jotta valmis tuote täyttää varmasti kaikki vaatimukset jakelun suhteen. Autamme mielellämme myös suunnittelutyössä.


Kysy lisää tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, jos sinua kiinnostaa esitteiden tai lehden painatus. Kerromme mielellämme lisää ja autamme myös tarvittaessa suunnittelussa!

010 2812 777
myynti@jppostitus.fi