Tulostuspalvelut

Kaikki tulostuspalvelut yhden katon alta: tulostamme yrityksen logolla ja ilmeellä varustellut kirjekuoret, kirjeet, laskut, tiedotteet, kortit ja lomakkeet. Toimitat meille vain sähköisen aineiston ja me hoidamme loput. Jos sinulla on jo postitettava materiaali valmiina, ei ongelmaa, niiden personointi, esimerkiksi osoitteen tulostus eli inkkaus kirjekuoriin, kuvastoihin, kortteihin tai lehtiin onnistuu myös. Meiltä saat tulostuspalvelut Turun seudulla ja valtankunnallisesti - laadukkaasti ja edullisesti.

Tulostuspalvelut pieneen ja suureen tarpeeseen

Tulostusmäärät vaihtelevat yleensä muutamasta sadasta yli kymmeniin ja satoihin tuhansiin. Toisaalta, tarvittaessa hoidamme laskutulostuksesi ja -postituksesi vaikka päivittäin. Hoidamme kaikki postitus- ja tulostuspalvelut tarkkuudella, aikataulussa ja luotettavasti.

Tulostus ja postitus

Monesti tulostukseen liittyy myös muita työvaiheita, esimerkiksi materiaalin kuoritus, osoitteistus ja postitus. Meiltä saat koko palveluketjun yhdestä paikasta. Toisaalta jos tarvitset vain tulostuspalvelua, onnistuu tietysti sekin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

tulostuspalvelut Turku

Materiaalin personointi

Haluatko, että lähetyksesi huomataan? Personoimme tulostusmateriaaliin vastaanottajan nimen, osoitteen, kuvan tai allekirjoituksen, mitä vain, jopa 70 cm pitkälle paperille kaksipuoleisena. Vain mielikuvitus on rajana.

Jälkikäsittely

Taitto, nuuttaus, stanssaus, perforointi, foliointi, laminointi ja liimasuljenta, kaikki nämä hoituvat meillä saman katon alla. Meiltä saat monipuoliset tulostuspalvelut, jälkikäsittelyn, materiaalin kuorituksen ja postituksen yhdeltä toimijalta - helppoa ja mutkatonta. Toimita meille sähköinen aineisto, ja me hoidamme sen vankalla ammattitaidolla vastaanottajalle asti.

Digipainotuotteet

Tarvitsetko käyntikortteja, esitteitä, lehtiä, kuvastoja, hinnastoja, suurkuvatulosteita tai muita painotuotteita? Me autamme. Olemme nykyaikainen digipaino ja meiltä saat kaikki painomateriaalit edullisesti laadusta tinkimättä. Kapasiteettimme mahdollistaa suurienkin erien nopean toimituksen.

Meiltä saat korkeatasoiset esittely- ja mainosmateriaalit: A-taulut/kyltit, julisteet, banderollit, flyerit ja roll upit telineellä tai ilman.

JP Postitus - henkilökohtaista ja asiantuntevaa tulostuspalvelua

JP Postitus on postitus-, tulostus- ja digipainotalo Turun alueella, joka hoitaa kaikki postitus- ja tulostuspalvelut ja kaikki niihin liittyvät asiat vaivatta ja luotettavasti. Löydät meidät Leaf Centeristä, osoitteesta Hiidenkatu 7 G, TURKU.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Onko sinulla iso tai pieni tulostustarve? Onko kyse yhdestä erästä vai pitkäkestoisesta sopimuksesta? Ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous. Mietitään yhdessä mikä on paras tulostus- ja postitusratkaisu juuri sinulle.

JP Postitus - tulostuspalvelut laadukkaasti ja nopeasti.

Tulostus ja postitus JP Postitukselta