Painotuotteet

JP Postitus on nykyaikainen digipaino-, tulostus- ja postitustalo. Meiltä saat kaikki painotuotteet mutkattomasti saman katon alta. Huolehdimme myös kirjeiden, esitteiden jne. kuorituksen ja edelleen postituksen monen vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme myös sinua suunnittelemaan tuotteesi konelajittelukelpoiseksi postimaksuja säästääksesi.

Painotuotteet

Mitä me painamme?


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – nopeaa ja laadukasta palvelua!


Tulostus- ja postituspalvelut

Olemme nykyaikainen digipaino. Meillä on loistava konekanta ja ajanmukaiset jälkikäsittelylaitteet. Kapasiteettimme mahdollistaa suurienkin erien nopean tuottamisen joko omalle asiakasrekisterillesi tai uusille B2B- tai B2C asiakkaille.

Kirjeet, laskut, tiedotteet, kortit ja lomakkeet, kirjekuoret pienet tai suuret määrät yrityksesi logolla ja graafisella ilmeellä. Kuoritamme ja osoitteistamme materiaalit ja hoidamme lähetyksesi eteenpäin toivomallasi tavalla. Varmistetaan yhdessä tuotteesi kelpoisuus esim. Postin jakeluverkkoon ja haetaan kustannustehokkain jakelutapa.

Huom! Käytämme Postin Lajittelupalveluohjelmaa ja säästämme sinulle postimaksuissa!


Personointi

Saako puhutella? Kirjeet, kirjekuoret, kortit, lomakkeet: kaikki voimme personoida vastaanottajan erilaisilla tiedoilla, mitä vain haluatkin käyttää personointina (kuva, nimi, rekisterinumero, tapahtuma, päivämäärä …)


Jälkikäsittely

  • taitto
  • nuuttaus
  • stanssaus eli muotoon leikkaus
  • perferointi eli repäisylinja
  • liimasuljenta
  • foliointi ja laminointi

Kaikki jälkikäsittelyn vaiheet ja toimenpiteet saat meiltä sama katon alta aineistostasi tulostuksesta/painosta jälkikäsittelyyn. Erikoisefektinä vaikka kultafoliointi!


JP Postitus – nykyaikainen digipaino ja postitustalo

Me teemme sen minkä lupaamme määräajassa, laadukkaasti ja tarkasti

Asiakasreferenssejä

Asiakkaamme ovat koko Suomesta, suuria ja pieniä yrityksiä, yhdistyksiä, tukkuliikkeitä, maahantuojia, julkisia laitoksia, kouluja, isoja laitoksia, pieniä toimistoja: tutustu muutamaan caseen.

Ohjeet aineistolle ja sen toimitukselle löydät täältä.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – kun haluat olla hyvin näkyvä!


Digipaino JP Postitus – painava kumppani!

Painotuotteet