Digipaino

JP Postitus on nykyaikainen digipaino, tulostus- ja postitustalo Turun alueella, josta saat kaikki painopalvelut asiantuntevasti ja mutkattomasti. Hoidamme puolestasi myös materiaalin jatkojalostamisen, kuten kuorituksen ja postituksen monen vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla.

digipaino asianmukaisilla laitteilla

JP Postituksen laadukas digipaino

Digipainotuotteet

Meiltä saat kaikki painotuotteet laadukkaasti ja nopeasti. Digipaino on edullinen vaihtoehto perinteiselle kirjapainolle, varsinkin jos tuote personoidaan, numeroidaan tai siihen liitetään jokin muu yksilöllinen, vastaanottajakohtainen tunniste. Voimme myös personoida materiaalit esimerkiksi vastaanottajan tiedoilla, kuvalla tai allekirjoituksella jopa 70 cm pitkälle paperille kaksipuoleisena. Vain mielikuvitus on rajana.

Mitä me painamme?

  • käyntikortit
  • esitteet ja julisteet
  • lehdet ja kuvastot
  • A-taulut ja kyltit
  • banderollit ja roll-upit
  • muut painotuotteet

Olemme nykyaikainen digipaino. Meillä on loistava konekanta ja ajanmukaiset jälkikäsittelylaitteet. Kapasiteettimme mahdollistaa suurtenkin erien nopean painatuksen. Meiltä saat kaikki painomateriaalit edullisesti laadusta tinkimättä.

Suurkuvatulostus

Meiltä saat myös laadukkaat suurkuvatulosteet. 

Jälkikäsittely

Kaikki jälkikäsittelyn vaiheet ja toimenpiteet hoituvat meiltä sujuvasti. Toimita meille sähköinen aineisto, ja me hoidamme sen vankalla ammattitaidolla digipainosta jälkikäsittelyyn. Halutessasi hoidamme myös materiaalin kuorituksen, osoitteistuksen ja postituksen, joko omalle osoiterekisterillesi tai suoramarkkinointina.

Tulostus- ja postituspalvelut

JP Postituksesta saat digipainopalveluiden lisäksi myös tulostus- ja postituspalvelua joko omalle osoiterekisterille tai ostettuun potentiaalirekisteriin. Tulostamme yrityksen logolla ja ilmeellä varustellut kirjekuoret, kirjeet, laskut, tiedotteet, kortit ja lomakkeet. Kuoritamme ja osoitteistamme materiaalit ja hoidamme postituksen kaikki työvaiheet.

JP Postitus - nykyaikainen digipaino ja postitustalo

Henkilökuntamme on motivoitunutta ja ammattitaitoista. Me teemme sen minkä lupaamme määräajassa, laadukkaasti ja tarkasti. Taivumme monelle mutkalle ja toimimme aina asiakaslähtöisesti - ja materiaalit valmistuvat ajallaan ja postitukset lähtevät sovittujen aikataulujen mukaisesti.

digipaino leikkuri

Digipaino - asiakasreferenssejä

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä, virastoja ja yhdistyksiä kaikissa digipainoon ja postitukseen liittyvissä asioissa.

Lue lisää asiakkaistamme»

Ohjeet aineistolle ja sen toimitukselle löydät täältä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tarvitsetko tulostus-, postitus- tai digipainopalvelua? Onko kyse yhdestä erästä vai pitkäkestoisesta sopimuksesta? Ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous. Mietitään yhdessä mikä on paras ratkaisu juuri sinulle.

Digipaino JP Postitus - pitää sen mitä lupaa!

jp postituksen osaava digipaino