Kyselytutkimukset

Toteutamme kyselytutkimukset vuosien kokemuksella alusta loppuun - saat kyselytutkimukset halutessasi avaimet käteen -periaatteella. Konsultoimme tutkimuksen suunnittelussa, tulostamme ja kuoritamme materiaalit, postitamme kyselytutkimukset, vastaanotamme palautteet, tallennamme vastaukset ja lähetämme asiakkaalle analysointivalmiin datan asiakkaan haluamassa muodossa (xls, csv).

Kertaluonteiset kyselyt ja seurantatutkimukset

Toteutamme kertaluonteiset kyselytutkimukset ja pitkät, monen kymmenen vuoden seurantatutkimukset. Teemme myös markkinointikyselyt sekä vaalipostitukset.

Kyselytutkimuksen suunnittelu

Meillä on kymmenien vuosien kokemus kyselytutkimuksien suunnittelusta ja tiedämme mitkä jutut toimivat. Haemme aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin.

Kyselytutkimuksen tulostus, kuoritus ja postitus

JP Postitus hoitaa kyselytutkimuksen materiaalien tulostuksen: tulostamme yrityksen logolla ja ilmeellä varustellut kyselylomakkeet, liitteet ja kirjekuoret. Meillä on nykyaikaisimmat tulostus- ja digipainolaitteet.

Koneellisessa kuorituksessa voimme kuorittaa useita personoituja liitteitä samalle vastaanottajalle samaan kuoreen.

Vastausten/palautteen käsittely

Me käsittelemme palautuvat kuoret, avaamme ne ja tallennamme kyselytutkimuksen vastaukset optisesti haluamaasi muotoon (tarvittaessa myös tallennamme vastaukset käsin), ja saat käyttöösi valmiin datan analysoitavaksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Harkitsetko kyselytutkimuksen teettämistä? Tarvitsetko apua suunnittelussa tai kyselyn toteutuksessa? Ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä, mikä on paras ratkaisu juuri sinulle. Voit lähettää kyselyn tai tarjouspyynnön myös lomakkeen kautta.

JP Postitus - laadukkaat ja personoidut kyselytutkimukset vankalla ammattitaidolla.

jp postitus toteuttaa kyselytutkimukset