Kuoritus, muovitus ja pakkaaminen

JP Postitus on täyden palvelun postitus-, tulostus ja digipainotalo Turun seudulla, joka palvelee valtakunnallisesti niin suuria kuin pieniä yrityksiä, järjestöjä tms.. Kuoritus, muovitus, pakkaaminen, osoitteistaminen, personointi, tulostus, postitus: meiltä saat kaikki postituspalvelut yhden katon alta. Suunnittelemme asiakkaan kanssa koko projektin alusta loppuun ja toteutamme sen sovitussa aikataulussa. Se mitä luvataan, tehdään. Huolella ja ammattitaidolla.

Kuoritus

Kuoritamme lähes mitä tahansa, mm. kirjeet, esitteet, vihkot, lehdet ja kuvastot. Kuoritettavia liitteitä voi olla yksi tai useampia. Liitteet voivat olla myös personoituja. Kuoritus tapahtuu koneellisesti tai tarpeen vaatiessa pakkaamme materiaaleja myös käsin.

Koneellinen kuoritus

Koneellinen kuoritus on nopeaa ja edullista, liitteet voivat olla eri kokoisia ja mallisia. Kuoritamme koneellisesti mm. kirjeet, esitteet, vihot ja lehdet.

Toimimme materiaalin ehdoilla

Jos materiaali niin vaatii, kuoritamme ne käsin. Ammattilaisen tekemänä käsinkin kuoritus sujuu nopeasti ja tehokkaasti - säästät aikaa ja rahaa.

kuoritus ja postitus

kuoritus

Muovitus

Kun lehtiin, kuvastoihin ja esitteisiin halutaan liittää muita materiaaleja mukaan, on muovitus eli pussitus hyvä ratkaisu. Muovitamme lehtiin ja muihin materiaaleihin mukaan gimmickin eli mainoslahjan: kynän, huivin tai pipon. Muovituksessa liite voi olla siis lähes mikä tahansa, laskun, tiedotteen tms. lisäksi.

Muu pakkaus

Pakkaamme ja postitamme kaikenlaista materiaalia. Pakkaamme roll-upit, esitteet, kynät ja muut asiakaslahjat paketteihin tai laatikoihin niin, että ne kestävät vaativankin jakelun.

Hoidamme niin suuret kuin pienetkin kuoritukset ja postitukset luotettavasti ajallaan

Määrät kuorituksessa vaihtelevat yleensä muutamasta sadasta satoihin tuhansiin. Toisaalta postitamme puolestasi vaikka yhden kirjeen päivässä. Hoidamme kaikki kuoritukset tarkkuudella, aikataulussa ja luotettavasti.

Miksi kuoritus- ja postituspalvelut kannattaa ulkoistaa JP Postitukselle?

  • Säästät postituskuluissa.
  • Säästät oman yrityksesi aikaa ja rahaa.
  • Postitukset hoituvat sovitussa aikataulussa.
  • Työstämme materiaalit nopeasti, tehokkaasti ja tarkasti.
  • Tuotamme kuoritukset ja postitukset tarkasti jakelun vaatimaan muotoon.

kuoritus

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jos mietit kannattaako sinun ulkoistaa kuoritus- ja postitusprojektisi, ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous. Jo pienissä erissä säästät huomattavasti postimaksuissa ja aikaa vapautuu varsinaisen liiketoimintasi hoitamiseen - postituksen ulkoistus kannattaa!

Koneellinen kuoritus JP Postitukselta